Ga naar hoofdinhoud

Obase
uitgelicht

Nieuws over en van alle scholen, maar ook nieuws over de onderwijssystemen, ontwikkelingen en didactiek. Filter met de knoppen hieronder welke berichten je eventueel wilt selecteren.

Koersplan Obase

Samenscholen met Obase. Dat is het motto van dit strategisch beleidsplan, waarinwe onze koers voor…

Lees meer
De nieuwe kinderburgemeester

We feliciteren Mila Berrevoets van Theo Thijssenschool. Zij is de nieuwe Kinderburgemeester van Schouwen-Duiveland! Mila,…

Lees meer
Feest bij OBS De Klimop

OBS de Klimop in Dreischor mag blijven (de school groeit immers!) en dat was afgelopen…

Lees meer
Tappunt!
Een tappunt met vers kraanwater voor de leerlingen van...
Lees meer
Naschoolse activiteiten: BLOEI!

BLOEI! is het naschoolse activiteitenprogramma van de gemeente. Met BLOEI! streven we naar het terugdringen…

Lees meer
Dromen over de Oosterscheldeschool

Soms moet je ongeremd dromen om tot nieuwe inzichten te komen. Veertig jaar geleden gebeurde…

Lees meer
De Meie telt af

“Nu de Pieter Zeeman in de kerstvakantie gaat verhuizen, staan ook wij te trappelen”, zegt…

Lees meer
Later word ik gewoon mijzelf

Een interessante samenwerking tussen Jelt Pekaar en ’t Kofschip bracht donderdagavond 30 september leerlingen een…

Lees meer
Opladen maar!
Alle leerkrachten en medewerkers van Obase ontvingen onlangs een ‘Obase Oplaadstation’. Een heerlijk strandlaken om uit te spreiden op een fijne plek en lekker… op te laden. Welverdiend.
Lees meer
Weer lekker spelen met je vriendjes
Op de persconferentie van gisteravond, dinsdag 13 april, vertelde de minister president dat de buitenschoolse opvang weer open mag. Daar zijn we heel blij mee! Vanaf 19 april.
Lees meer
Trots op onze Cindy!
Wauw we zijn er gewoon stil van. In de finale van ‘Het Talent van Schouwen Duiveland‘. Super Cindy! Donderdag 15 april wordt bekend wie de winnaars zijn. Wat zullen ze voor je duimen.
Lees meer
Je mag weer naar school
Klaar om je vrienden volgende week weer te zien? Veel kinderen missen hun groep of klas. Natuurlijk wordt er wel gespeeld, maar dat is toch anders. We zijn blij onze kinderen.
Lees meer

Onze Brede scholen

Alle scholen van Obase overzichtelijk op een rij, met alle contactinformatie binnen handbereik.
Meer informatie per school vindt u op de afzonderlijke pagina’s van de scholen.

OBS Binnen de Veste, Zierikzee

OBS Binnen de Veste, Zierikzee

Dalton basisschool Binnen de Veste ligt in de binnenstad van Zierikzee. Binnen de Veste is een daltonschool. Het daltononderwijs is gebaseerd op de volgende grondbeginselen: zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, reflectie, effectiviteit en samenwerking.

OBS Theo Thijssen Brede school Noorderpolder, Zierikzee

OBS Theo Thijssen Brede school Noorderpolder, Zierikzee

De basisschool is een stukje van je leven, voor de kinderen en voor u. U vertrouwt uw kind zo’n 8 jaar toe aan de zorg van de juffen en meesters. Dat is een belangrijk deel van een kinderleven. Een basisschool kies je dan ook met zorg.

OBS Duiveland, Nieuwerkerk

OBS Duiveland, Nieuwerkerk

OBS Duiveland bestaat sinds 2016/2017 weer uit 1 school, namelijk de school in Nieuwerkerk. En heet dan ook OBS Duiveland Nieuwerkerk. OBS Duiveland Sirjansland, voorheen de nevenvestiging is namelijk vanwege een te gering aantal leerlingen per 1 augustus 2016 gesloten.

OBS de Kirreweie, Burgh-Haamstede

OBS de Kirreweie, Burgh-Haamstede

Het weiland waarop in 1969 de school werd gebouwd stond bekend onder de naam “het kirreweitje” (klein stuk weiland). Het Schouwse woord kirretje betekent: mens, dier of ding dat klein van stuk is. Daar komt de naam van onze school vandaan.

OBS De Klimop, Dreischor

OBS De Klimop, Dreischor

Onze school, OBS De Klimop, te Dreischor is een dorpsschool binnen een kleine kern van zo’n 1000 inwoners. De school wordt momenteel bezocht door ongeveer 70 leerlingen. Deze leerlingen zijn verdeeld over 3 combinatiegroepen: groep 1/2/3, groep 4/5, en groep 6/7/8.

OBS 'T Kofschip, Zierikzee

OBS 'T Kofschip, Zierikzee

’t Kofschip geeft kinderen de ruimte, ruimte om te groeien en te ontwikkelen. Die ruimte willen wij zeker bieden aan onze leerlingen, maar daarnaast ook aan onszelf. Onze school is de plek waar iedereen leert. De basisschool is een belangrijke tijd uit het leven van kinderen, maar ook van hun ouders.

OBS De Meerpaal, Bruinisse

OBS De Meerpaal, Bruinisse

Openbare basisschool de Meerpaal is samen met twee andere (bijzondere) scholen gevestigd in Bruinisse. Afgelopen jaren hebben verschillende verbouwingen plaatsgevonden, waardoor we meer ruimte tot onze beschikking hebben gekregen. Verder is dit schooljaar ons schoolplein vernieuwd en veranderd.

SBO De Meie, Zierikzee

SBO De Meie, Zierikzee

De Meie is een speciale school voor basisonderwijs. Op onze school vangen wij kinderen op die niet verder kunnen op de gewone basisschool. Leerlingen volgen hier een individueel programma en doen alle dingen die ze in een “gewone” basisschool ook doen. In heel veel opzichten zijn wij niet anders dan de basisschool in de buurt.

OBS De Oosterburcht, Oosterland

OBS De Oosterburcht, Oosterland

Het schoolgebouw dateert van 1972. De leslokalen zijn gebouwd rond een heringerichte patio. De school beschikt over een grote gemeenschapsruimte en een eigen speellokaal; naast de school ligt een sportzaal.

OBS De Schoener Daltonschool, Brouwershaven

OBS De Schoener Daltonschool, Brouwershaven

De Schoener is een openbare Daltonschool school waar alle leerlingen welkom zijn. Een uitgelezen kans om van en over elkaar te leren.

OBS Stapelhof, Renesse

OBS Stapelhof, Renesse

Onze school is gelegen in het centrum van Renesse aan de Mauritsweg 10. Sinds enkele jaren werken wij steeds met een leerlingaantal van rond de 100 leerlingen. We gaan er vanuit dat met dit aantal er steeds met vier combinatiegroepen gewerkt kan worden.

Lekker overzichtelijk: De schoolvakanties

Ja, hier staan ze allemaal in één overzicht bij elkaar. De belangrijkste pagina van deze website. En het mooie is: die van volgend jaar staan er ook al in...

Voor ieder kind een passende onderwijsvorm

Obase heeft het allemaal: Vroeg Vreemde Talen Onderwijs (VVTO), Speciaal basisonderwijs, Hoogbegaafdheidsonderwijs en Dalton onderwijs trekken samenleven en samenwerken in een breed perspectief door.

In
Kaart

Liever op de kaart zoeken naar een fijne Obase-school? Dat kan hier.
En anders helpen we graag wie oriënteert en meer wil weten over de unieke kwaliteiten en eigenschappen van de individuele scholen.

Stichting Obase

Industrieweg 32
4301 RS Zierikzee

Postbus 91
4300 AB Zierikzee

0111 418888

Een vraag? Contact!

Blijf nooit lopen met je vragen. Stel ze! Dat kan ook via dit
formulier, dan proberen we je zo snel mogelijk te beantwoorden.

Stichting Obase

Industrieweg 32
4301 RS Zierikzee

Postbus 91
4300 AB Zierikzee

0111 418888
    Back To Top