De basisschool is een stukje van je leven, voor de kinderen en voor u. U vertrouwt uw kind zo’n 8 jaar toe aan de zorg van de juffen en meesters. Dat is een belangrijk deel van een kinderleven. Een basisschool kies je dan ook met zorg. Scholen verschillen in werkwijze, sfeer en resultaten. Dat maakt het kiezen moeilijk.

Brede School Noorderpolder Theo Thijssen is een school met een rijk aanbod. De school is gevestigd in een ruim en modern gebouw. De school beschikt over een hecht en deskundig team dat enthousiast en hard werkt om datgene dat nodig is voor de kinderen en hun ouders te realiseren. De Theo Thijssenschool biedt onderwijs op maat.

Op de kruising Emil Sandströmweg – Koning Gustaafweg (naast het korfbalveld op sportpark Bannink) staat de nieuwbouw van de Theo Thijssenschool. Een zogenaamde “brede school”. Een brede school is een netwerk van voorzieningen in en rond een school met onderwijs, welzijn, sport en zorg rond kinderen en gezin. Naast de basisschool is er o.a. een peuterspeelzaal, voor- en naschoolse opvang en kinderdagopvang aanwezig.

2014-2015-Theo-Thijssen

Ga naar de website

Adresgegevens
Emil Sandströmweg 6
4301 NW Zierikzee
0111-413482
f.nijmeijer@obase.nl

Geef een antwoord

 Wholesale Jerseys Free Shipping