Wie wil nu niet zijn of haar kind wereldrecordhouder zien worden? Dit is je kans! We hebben heel veel pappa’s en mamma’s (of opa’s en oma’s) nodig om de kinderen een succesvolle poging te laten doen. We hebben plek voor meer dan 200 begeleiders, die een auto ter beschikking hebben.

Project Zeeuwse Knop wordt uitgevoerd door 1.370 kinderen. Er zijn 180 teams van kinderen uit groep 1 t/m 4. Deze 180 teams doen allemaal mee aan de zandkastelen wedstrijd. Voor elk zandkastelen team is er plek voor een volwassen begeleider die het team van en naar de Brouwersdam rijdt en bij het maken van het zandkasteel aanwezig is. Je bewaakt dat alles gezellig blijft en zorgt ervoor dat het team bij elkaar blijft. Ook de groepen 5 t/m 8 moeten van en naar de Brouwersdam begeleid worden. De 100 teams die de zandtekening gaan maken, zullen in principe zelfstandig werken. De volwassen begeleider is hier op de achtergrond aanwezig en ondersteunt slechts als de teamleider (uit groep 8) erom vraagt.
Als begeleider van de kinderen heb je de unieke kans om de wereldrecordpoging van de kinderen van heel dichtbij mee te maken. Sterker nog; zonder jouw hulp gaat dit project niet slagen, je bent dus in feite mede-wereldrecordhouder. Enne… met meer dan 200 begeleiders bij elkaar neem je ook nog eens deel aan het grootste vrijwilligersproject dat Schouwen-Duiveland ooit heeft georganiseerd.

Interesse? Schrijf dan in middels de brief die je via de school per mail hebt ontvangen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

strandkrant

 

agenda 18 april 2018

< terug naar Strandtekening Blog

 Wholesale Jerseys Free Shipping