’t Kofschip geeft kinderen de ruimte, ruimte om te groeien en te ontwikkelen. Die ruimte willen wij zeker bieden aan onze leerlingen, maar daarnaast ook aan onszelf. Onze school is de plek waar iedereen leert.

De basisschool is een belangrijke tijd uit het leven van kinderen, maar ook van hun ouders. We zorgen ervoor dat kinderen voldoende zorg en aandacht krijgen en met plezier naar school gaan. Een goede relatie tussen leerlingen, ouders en school is voor ons erg belangrijk om zo tot een goede ontwikkeling te komen.

We leren onze leerlingen regie en verantwoordelijkheid te nemen voor hun ontwikkeling. We werken aan de hand van de leerlijnen en stellen samen met onze leerlingen doelen op. Onze leerlingen krijgen hun lesstof dus echt op maat. We leren de leerlingen zicht te hebben op wat ze leren en daar zelf over na te denken en naar te handelen. De leerkrachten fungeren als coach en sluiten aan bij de behoeften van leerlingen om hen te laten groeien en ontwikkelen.

Als voornaamste ICT-middel maken wij gebruik van Snappet; hiermee kunnen we beter inspelen op de behoeften van de leerlingen en effectiever omgaan met leertijd. Door de inzet van Snappet hebben alle leerlingen vanaf groep 4 een tablet tot hun beschikking. Uiteraard vinden wij ook het ontwikkelen van een eigen handschrift en oefenen van, onder andere, een fijne motoriek nog steeds van belang.

Wij werken nauw samen met Kibeo, zij verzorgen de voor- en naschoolse opvang van de kinderen. In ons gebouw is er ook een peutergroep van Kibeo aanwezig.

We willen u graag in de praktijk laten zien hoe wij werken en laten horen wat wij belangrijk vinden en onze leerlingen willen meegeven. U bent van harte welkom voor een rondleiding en kennismakingsgesprek.

 

2014-2015-Kofschip

Ga naar de website

Adresgegevens
Scheldestraat 9
Postbus 112
4300 AC Zierikzee
0111-412410
a.volkeri@obase.nl

Geef een antwoord

 Wholesale Jerseys Free Shipping